STYRELSEN 2020

Sandra Edvardsson
sandra.edvardsson@arjang.travsport.se

Sandra Edvardsson heter jag och jag är 32år.
Jag bor i Årjäng tillsammans med min familj som består av sambo Martin, döttrarna Lea på 10 år och Saga på 4 år. Jag jobbar som utbildningsansvarig på Årjängstravet och tar hand om travskolan.

Jag äger ett gotlandsruss Öjebos Magnus som Caroline Mattson kör. Sedan 2018 är jag också ponnymamma då min dotter Lea nyligen tagit licens och kör sin shettis Consors Hilja. Jag brinner för hästar, ungdomar och att utbilda folk inom vår härliga sport.

Jag blev 2012 utsedd till årets ungdomsledare i svensk travsport och det är något jag är mycket stolt över. I vpts är jag i år ordförande och  ansvarig för tävlingssektionen och ska tillsammans med er medlemmar se till att våra tävlingar blir nått alldeles extra!

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att höra av er när som helst!

Carina Wiberg
Vice Ordförande

Carina Wiberg heter jag och är 48 år. Jag bor i Hagfors tillsammans med mina döttrar Elin 19 år och Ebba 15 år.  Arbetar som Verksamhetschef, rehab och medicinskt ansvarig för rehabilitering inom vård och omsorg i Hagfors kommun.

Jag är uppvuxen inom travet och haft travhästar hela mitt liv. Just nu har vi 7 trav ponnyer (dennis av friheten, smedens gangster, conrad, salli, skipper och  morris leaf och  zalsa som är ny bliven pansionär och ska betäckas i vår.)  Vi har travet som ett gemensamt intresse och det är teamwork som gäller.

Jag brinner för travet och just nu är det mycket fokus på ponnytravet men är även aktiv i styrelsen i klarälvstravet som är vår närmaste bana. i vpts är Vice ordförande.

Annelie Fredriksson
Ledarmot

Annelie Fredriksson heter jag och är 47 år. Jag bor i Kil tillsammans med min man Henrik och min dotter Amelia. Har även två utflugna barn på 23 och 26 år och ett litet barnbarn på 2 år.

Jag har en klädbutik hemma i ett hus på våran gård och jag jobbar även extra på min mans företag. Min pappa har travhästar så det var när jag var med han på en tävling som jag fick upp ögonen för travskolan. Anmälde Amelia till travskolan när hon var 5 år och sen har det bara rullat på. Nu har vi 3 egna hästar Alissa, Hedvig Leaf och Raia M.

Min uppgift i styrelsen är att ha hand om sponsringen och beställa täcken till tävlingsdagarna.

Roger Smedhult
Ledarmot

Roger Smedhult heter jag. Är 55 år och bor i Årjäng.
Är en ponnypappa som gillar trav. Har fyra Russ: Lacerta , Robbie Wee, Polgara Dar och Skotts Fireball.

Trav är ett stort intresse och som ponnypappa sköter jag markservicen och transporterna till och från tävlingsovalerna.

I Vpts är jag ledamot och ansvarar för Drive In parkeringen på Årjänstravet.

Catarina Johansson
Ledarmot/ kassör

Catarina Johansson heter jag och är 52 år, bor i Sunne med min son Victor. Har två jobb, dels på Coop i Sunne och på Ski Sunne där jag jobbar med administration, bokföring, löner mm.

Ända sedan jag var riktigt liten har hästar varit en stor del av livet. Började rida när jag var 2,5 år och tävlat i all ridsport men mest i hoppning och dressyr.
Efter gymnasiet gick jag en två-årig eftergymnasial ridinstruktörs utbildning, och jobbade som ridinstruktör i ett 10-tal år, det var faktiskt så jag hamnade Sunne.

Sen blev det trav för hela slanten, började med ponnytrav då Victor tog licens 2010 och idag har vi två russ – Skotts Razputin och Vikas Rosty, som vi har i Rottneros. En del hästar ligger en varmt om hjärtat och en sådan är shettisen Emmeros Alladin som lånas ut.

I VPTS styrelsen är jag kassör.

Julia Eriksson
Sekriterare/ suppleant
julia.eriksson@farjestad.travsport.se

Julia Eriksson heter jag och är 27 år.
Jag bor sen i somras i Forshaga tillsammans med min sambo Andreas.
Sedan oktober 2015 är jag utbildningsansvarig på Färjestadstravet och arbetar även som travskoleinstruktör.

Jag äger ett kallblod Slotts Grond född 2011 efter Lome Kongen. Han står i träning hos Mikael J Andersson där jag även är med och hjälper till i princip varje dag.
Det som gör det så roligt med trav är gemenskapen och att få lära nya barn och vuxna vår travsport.

Min roll i VPTS är först och främst sekreterare, medlemsansvarig samt tillsammans med sporten på Färjestad och ordförande Sandra se till att våra ponnytravtävlingar fungerar på just min hemmabana Färjestad.

Sist men inte minst önskar jag er en fin säsong tillsammans med era ponnytravare. Vi ses!

Lina Möllberg
Suppleant

Elin Persson Lunde
Ungdomsrepresentant
elin.perssonlunde@gmail.com

Elin Persson Lunde heter jag och är 20 år.

Jag bor tillsammas med min kille i Karlstad. Men har familjen och alla ponnysar i Munkfors. Jag är äldst av fem systrar och fyra av oss har körlicens för ponny. I stallet har vi för tillfället 7 ponnysar i träningslistan som vi tävlar för fullt.
När jag inte sitter bakom en häst så jobbar jag som vikarie på en förskola samt att jag jobbar som  tekniskt biträde i Färjestadtravets bandomarnänmd.

I min roll som ungdomsrepresentant är det jag som framför de aktivas åsikter och ideér till styrelsen.
så har ni några åsikter och ideér så är det bara att maila mig!

Selma Lindberg
Ungdomsrepresentant

selma.lindberg0503@gmail.com

Selma Lindberg heter jag och är 15år.

Jag bor tillsammans med min familj strax utanför Årjäng.
För tillfället har vi en ponny hemma som heter Tell’s Bus och några varmblod.
Det bästa med travet är gemenskapen och att alla har samma intresse!

I min roll som ungdomsrepresentant så ska jag framföra åsikter samt idéer till styrelsen för att få en bättre sport, så det är bara att höra av sig!

Valberedningen 2020

Malin Persson Lunde ( Sammankallande)
Peter Ledin
Susanne Back