STYRELSEN 2019

Sandra Edvardsson
sandra.edvardsson@arjang.travsport.se

Sandra Edvardsson heter jag och jag är 32år.
Jag bor i Årjäng tillsammans med min familj som består av sambo Martin, döttrarna Lea på 10 år och Saga på 4 år. Jag jobbar som utbildningsansvarig på Årjängstravet och tar hand om travskolan.

Jag äger ett gotlandsruss Öjebos Magnus som Caroline Mattson kör. Sedan 2018 är jag också ponnymamma då min dotter Lea nyligen tagit licens och kör sin shettis Consors Hilja. Jag brinner för hästar, ungdomar och att utbilda folk inom vår härliga sport.

Jag blev 2012 utsedd till årets ungdomsledare i svensk travsport och det är något jag är mycket stolt över. I vpts är jag i år ordförande och  ansvarig för tävlingssektionen och ska tillsammans med er medlemmar se till att våra tävlingar blir nått alldeles extra!

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att höra av er när som helst!

Carina Wiberg
Vice Ordförande

Carina Wiberg heter jag och är 48 år. Jag bor i Hagfors tillsammans med mina döttrar Elin 19 år och Ebba 15 år.  Arbetar som Verksamhetschef, rehab och medicinskt ansvarig för rehabilitering inom vård och omsorg i Hagfors kommun.

Jag är uppvuxen inom travet och haft travhästar hela mitt liv. Just nu har vi 7 trav ponnyer (dennis av friheten, smedens gangster, conrad, salli, skipper och  morris leaf och  zalsa som är ny bliven pansionär och ska betäckas i vår.)  Vi har travet som ett gemensamt intresse och det är teamwork som gäller.

Jag brinner för travet och just nu är det mycket fokus på ponnytravet men är även aktiv i styrelsen i klarälvstravet som är vår närmaste bana. i vpts är Vice ordförande.

Annelie Fredriksson

Roger Smedhult
Ledarmot

Roger Smedhult heter jag är 53 år. Jag bor i Årjäng med min dotter Anjela 19 år. Arbetar i norge till vardags.

Är en ponnypappa som gillar trav, vi har två russ Lacerta och Polgara Dar som Anjela tävlar med. Trav är ett stort intresse  som jag har och som ponnypappa sköter jag markservicen och transporterna till tävlingsovalerna.

I vpts är jag ledarmot och ansvarar för drivein parkeringen på Årjängstravet.

Catarina Johansson

Julia Eriksson
Sekriterare/ suppleant
julia.eriksson@farjestad.travsport.se

Julia Eriksson heter jag och är 26 år.
Jag bor sen i somras i Forshaga tillsammans med min sambo Andreas.
Sedan oktober 2015 är jag utbildningsansvarig på Färjestadstravet och arbetar även som travskoleinstruktör.

Jag äger ett kallblod Slotts Grond född 2011 efter Lome Kongen. Han står i träning hos Mikael J Andersson där jag även är med och hjälper till i princip varje dag.
Det som gör det så roligt med trav är gemenskapen och att få lära nya barn och vuxna vår travsport.

Min roll i VPTS är först och främst sekreterare, medlemsansvarig samt tillsammans med sporten på Färjestad och ordförande Sandra se till att våra ponnytravtävlingar fungerar på just min hemmabana Färjestad.

Sist men inte minst önskar jag er en fin säsong tillsammans med era ponnytravare. Vi ses!

Lina Möllberg
Suppleant

Elin Persson Lunde
Ungdomsrepresentant
elin.perssonlunde@gmail.com

Elin Persson Lunde heter jag och är 19 år.

Jag bor tillsammas med min familj i Munkfors. Jag är äldst av fem systrar och fyra av oss har körlicens för ponny. I stallet har vi för tillfället 7 ponnysar i träningslistan som vi tävlar för fullt.
När jag inte sitter bakom en häst så jobbar jag som vikarie på en förskola samt att jag jobbar som tekniskt biträde i Färjestadtravets bandomarnänmd.

I min roll som ungdomsrepresentant är det jag som framför de aktivas åsikter och ideér till styrelsen.

Anjela Smedhult
Ungdomsrepresentant