STYRELSEN 2017

Sandra Edvardsson
Ordförande

sandra.edvardsson@vpts.se

Sandra edvardsson heter jag och jag är 27år.
Jag bor i Årjäng tillsammans med mitt barn Lea på 6 år. Just nu gör jag lite allt möjligt då jag jobbar i hemtjänsten, är instruktör på travskolan, ungdoms/travskole och utbildningsansvarig på Årjängstravet. Läser just nu även på hästsportens folkhögskola.

Jag äger ett gotlandsruss Celcius II och leasar även troll twix sedan några år tillbaka Caroline Mattsson kör mina hästar. Jag brinner för hästar, ungdomar och att utbilda folk inom vår härliga sport.

Jag blev 2012 utsedd till årets ungdomsledare i svensk travsport och det är något jag är mycket stolt över. I vpts är jag i år ansvarig för tävlingssektionen och ska tillsammans med er medlemmar se till att våra tävlingar blir nått alldeles extra!

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att höra av er när som helst!

Annelie Fredriksson

Sekreterare
annelie.fredriksson@vpts.se

 

Viktoria Larsson

viktoria.larsson@vpts.se
 

Jag heter Viktoria Larsson, är 42 år och bor i Årjäng.
Jag är gift med Mattias och vi har två barn, Alicia som blir 12 i år och Annie blir 9 i år. I familjen finns också en hund, Lincon som är en Sheltie och två katter, Musse och Sussie. Vi bor i en villa i centrala Årjäng.

Jag växte upp på landet utanför Årjäng, vi hade djur men ingen häst, även om jag nog önskade att vi hade haft det. Jag kom i kontakt med travskolan när Alicia började där. Hon är nu inne på sitt 6e år.

Jag som mamma blir ju delaktig i barnens intressen, så det har blivit några timmar på stallbacken. När vi nu ska ha egen häst så jag kände att jag behövde lära mig mer. Jag började en vuxenkurs och det var fantastiskt roligt.

Nu ser jag fram emot många spännande, roliga och minnesvärda stunder med hästar, min familj och andra familjer

Linda Svanberg

linda.svanberg@vpts.se
 

Roger Smedhult

roger.smedhult@vpts.se