STYRELSEN 2018

Sandra Edvardsson

sandra.edvardsson@vpts.se

Sandra Edvardsson heter jag och jag är 30år.
Jag bor i Årjäng tillsammans med min familj som består av sambo Martin, döttrarna Lea på 8 år och Saga på 2 år. Just nu gör jag lite allt möjligt då jag jobbar som utbildning/travskoleeansvarig, sportassisten och travskoleinstruktör på Årjängstravet.

Jag äger ett gotlandsruss Öjebos Magnus som Caroline Mattson kör. Sedan 2018 är jag också ponnymamma då min dotter Lea nyligen tagit Licens och kör sin shettis Consors Hilja. Jag brinner för hästar, ungdomar och att utbilda folk inom vår härliga sport.

Jag blev 2012 utsedd till årets ungdomsledare i svensk travsport och det är något jag är mycket stolt över. I vpts är jag i år ordförande och  ansvarig för tävlingssektionen och ska tillsammans med er medlemmar se till att våra tävlingar blir nått alldeles extra!

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att höra av er när som helst!

Annelie Fredriksson

annelie.fredriksson@vpts.se

Carina Wiberg
Vice Ordförande

Carina Wiberg heter jag och är 48 år. Jag bor i Hagfors tillsammans med mina döttrar Elin 19 år och Ebba 15 år.  Arbetar som Verksamhetschef, rehab och medicinskt ansvarig för rehabilitering inom vård och omsorg i Hagfors kommun.

Jag är uppvuxen innom travet och haft travhästar hela mitt liv. Just nu har vi 7 trav ponnyer (dennis av friheten, smedens gangster, conrad, salli, skipper och  morris leaf och  zalsa som är ny bliven pansionär och ska betäckas i vår.)  Vi har travet som ett gemensamt intresse och det är teamwork som gäller.

Jag brinner för travet och just nu är det mycket fokus på ponnytravet men är även aktiv i styrelsen i klarälvstravet som är vår närmaste bana. i vpts är Vice ordförande.

Roger Smedhult
Ledarmot

roger.smedhult@vpts.se

Roger Smedhult heter jag är 53 år. Jag bor i Årjäng med min dotter Anjela 19 år. Arbetar i norge till vardags.

Är en ponnypappa som gillar trav, vi har två russ Lacerta och Polgara Dar som Anjela tävlar med. Trav är ett stort intresse  som jag har och som ponnypappa sköter jag markservicen och transporterna till tävlingsovalerna.

I vpts är jag ledarmot och ansvarar för drivein parkeringen på Årjängstravet.

Julia Eriksson
Sekriterare
Julia Eriksson heter jag och är 25 år.
Jag bor i en lägenhet på Färjestad i Karlstad tillsammans med min sambo Andreas.
Sedan oktober 2015 är jag utbildningsansvarig på Färjestadstravet och arbetar även som travskoleinstruktör.

Jag äger ett kallblod Slotts Grond född 2011 efter Lome Kongen. Han står i träning hos Mikael J Andersson där jag även är med och hjälper till i princip varje dag.
Det som gör det så roligt med trav är gemenskapen och att få lära nya barn och vuxna vår travsport.

Min roll i VPTS är först och främst sekreterare, medlemsansvarig samt tillsammans med sporten på Färjestad och ordförande Sandra se till att våra ponnytravtävlingar fungerar på just min hemmabana Färjestad.

Sist men inte minst önskar jag er en fin säsong tillsammans med era ponnytravare. Vi ses!