Här finns tävlingskalendern där du kan kolla när det är tävlingar. Det är där du anmäler din häst under knappen "Startanmälan" till det loppet du vill anmäla till. Du finner även startlistoroch resultat på samma sida.

Ex. denna bild är från tävlingskalendern i Maj. Söndagen den 5 Maj ser vi att det är lopp på Årjäng. Då kan man trycka in på "prop." så ser man vilken proposition loppet har. Man kollar om det passar sin häst.
Om man bestämmer sig för att anmäla så går man till "Startanm." Där man får fylla i uppgifter om sig själv och sin häst. När man skickat in anmälan får man ett svarsmail som säger att din anmälan gått igenom. Har du inte fått ett mejl inom någon timme får du prova igen. 
När anmälningstiden gått ut och Svensk Travsport gjort startlistan kan du se den under "Startlista". Om du startar på ett enstaka lopp så är det oftast travdag för stortravet också, då hittar du banprogrammet bredvid stortravets flik. Om det är en ponnytravdag hittar du banprogrammet bredvid ponnyernas startlistor.
När loppen är körda kommer alla resultat ut också. 
Lycka Till!